
The company preserves and nurtures Lithuanian bread baking traditions. The bread baking process introduced and perfected by the company's technologists more than four decades ago has not changed much today. Production takes about 24 hours using the proven traditional technology of bread dough preparation. Therefore, naturally leavened and original recipe bread, which is loved by Klaipėda residents and residents of western Lithuania, has a very pleasant taste. The experienced employees of UAB "Klaipėdos duona", nurturing the best bread-baking traditions, preserved the most valuable thing - naturalness. Preservatives and other food additives are not used for bread prepared according to traditional technology.
About company
Food Industry
1994-05-11
182
1653 € (on paper, GROSS)
18 867 684 €
1 949 321 €
Job Listings
The company currently has no active job postings. Below are other relevant job postings.
Pagal dienos gamybos/fasavimo planą ir medžiagų likučius gamyboje, pateikti tiekimo sandėliui žaliavinių, pakavimo ir pagalbinių medžiagų užsakymą. Priimti, suženklinti ir pervežti į medžiagų laikymo ...
Norite tapti dinamiškos, inovatyvios ir augančios komandos dalimi? Ieškome naujo komandos nario (-ės), kuris prisidės prie mūsų sėkmės! Jei siekiate profesinio tobulėjimo, mėgstate iššūkius ir esate p...
"Voodoo" klientė – virš 50-ties metų patirtį infrastruktūros vystymo (kelių statyba) srityje turinti įmonė. Besiplėsdama ir inovatyvius sprendimus taikanti organizacija šiuo metu ieško naujo komandos ...