Create CV

Home Companies Lietuvos prieskonių augintojų ir perdirbėjų asociacija "Baltic Spices" Lietuvos prieskonių augintojų ir perdirbėjų asociacija "Baltic Spices" company manager Vygandas Kumpys
Lietuvos prieskonių augintojų ir perdirbėjų asociacija "Baltic Spices"

Vygandas Kumpys is Lietuvos prieskonių augintojų ir perdirbėjų asociacija "Baltic Spices" company manager.

Company manager

Vygandas Kumpys


Vygandas Kumpys is Lietuvos prieskonių augintojų ir perdirbėjų asociacija "Baltic Spices" company manager.

is located at: Mišučių g. 2, Raguviškių k., LT-97160, Kretingos r., with 1 employee(-s) currently working in the company. To see the change in employees, click here.

To see the detailed rating of company Lietuvos prieskonių augintojų ir perdirbėjų asociacija "Baltic Spices", click here.

To see the company's Lietuvos prieskonių augintojų ir perdirbėjų asociacija "Baltic Spices" job listings, click here.

To see the contacts and detailed information of the company Lietuvos prieskonių augintojų ir perdirbėjų asociacija "Baltic Spices" , click here.

Company evaluation

0

Job Listings

exp. 24 d. 2025-08-06

A client of the VoodooSales Talent Head Hunting Agency - supplying products and equipment to hospitals, private clinics, drug octiseptics and medical devices to pharmacies for equipment maintenance an...

Sales, Sales Management
Vilnius
1500
From: 1500 up to 1800 Eur (After taxes, net)
exp. 10 d. 2025-07-23

Pagal dienos gamybos/fasavimo planą ir medžiagų likučius gamyboje, pateikti tiekimo sandėliui žaliavinių, pakavimo ir pagalbinių medžiagų užsakymą. Priimti, suženklinti ir pervežti į medžiagų laikymo ...

Food Industry
Kaunas
Taikos pr. 90, Kaunas 880
From: 880 up to 880 Eur (After taxes, net)
exp. 3 d. 2025-07-17

Įmonė, teikianti nestandartinių korpusinių virtuvės baldų projektavimo, gamybos ir montavimo paslaugas į komandą kviečia prisijungti baldų surinkėją darbui ceche šalia Vilniaus oro uosto.

Baldai
Vilnius
1500
From: 1500 up to 1700 Eur (After taxes, net)
All job ads
To improve the quality of your browsing, we use cookies on this website for statistical and marketing purposes. Learn more