Create CV

Home Companies Kalesninkų Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapija Kalesninkų Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapija company manager Elijas Anatolijus Markauskas
Kalesninkų Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapija

Elijas Anatolijus Markauskas is Kalesninkų Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapija company manager.

Company manager

Elijas Anatolijus Markauskas


Elijas Anatolijus Markauskas is Kalesninkų Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapija company manager.

is located at: Jono Pauliaus II g., Kalesninkai, LT-17185, Šalčininkų r., with 1 employee(-s) currently working in the company. To see the change in employees, click here.

To see the detailed rating of company Kalesninkų Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapija, click here.

To see the company's Kalesninkų Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapija job listings, click here.

To see the contacts and detailed information of the company Kalesninkų Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapija , click here.

Company evaluation

0

Job Listings

exp. 0 d. 2025-05-05

Our client is a reliable company providing car transportation services, which has been in the international car transportation market for 27 years. The company is well-established and well-known in Eu...

Transport, logistics, forwarding
Vilnius
2000
From: 2000 up to 4000 Eur (After taxes, net)
exp. 0 d. 2025-05-05

Voodoo talentų paieškos ir galvų medžioklės agentūros klientas - įmonė užimanti lyderiaujančias pozicijas generalinės statybų rangos veikloje. Ieškome patyrusio ir ambicingo Statybos projektų vadovo (...

Construction
Vilnius
2500
From: 2500 up to 3500 Eur (After taxes, net)
exp. 14 d. 2025-05-20

Salotų baras pastoviam darbui Vilniuje, Paupio Turguje ieško salotų ruošėjų. Darbas pagal receptūras, virėjo patirtis nebūtina. Valandinis atlyginimas nuo 6eur/h "į rankas". Pastovus darbas grafiku ...

Food, restaurants, bars, cafes
Vilnius
Vilniaus miestas 1000
From: 1000 up to 1500 Eur (After taxes, net)
All job ads
To improve the quality of your browsing, we use cookies on this website for statistical and marketing purposes. Learn more